Showing Reports From Oct 24, 2012 to Jul 05, 2016 Промени го опсегот на датите

Или одберете сопствен опсег:

Од: To: Промени
1-5 of 11 Статистика

Вербално насилство и шамар 64 Неверифицирани

13:30 Jul 05, 2016

Првиот ден на Бајрам, во Студеничани, дечко ме нападна, ме пцуеше „педер“ се и сешто, он ми се приближи и ми удри шамар. Јас повикав... Повеќе информации » « помалку

Студеничани, Општина Студеничани, Скопски Регион, Македонија

Физички напад со клоцање 73 Неверифицирани

23:00 May 03, 2016

Се симнав од кола, чекав такси да дојде за 5 мин. Чекав во темница. Дојде напаѓачот, ми вика „педер“ и ме удира, затоа што бев облечен... Повеќе информации » « помалку

Јаја-пашина џамија, Булевар Цветан Димов, Гази Баба, Скопје, Општина Чаир, Град Скопје, Скопски Регион, 1000, Македонија

Вербално малтретирање 59 Верифицирано

21:40 Apr 04, 2016

Веќе 8-9 месеци каде и да ме сретне вербално ме навредува и довикува погрдни зборови кон мене од типот „Педер!“ , „Само в... Повеќе информации » « помалку

Улица, пет минути од мојот дом

semejno nasilstvo 64 Неверифицирани

12:36 Mar 11, 2016

Moite roditeli mi se zakanuvaat i psihicki me maltrtiraat i mi se zakanuvaat so fizicka presmetka poradi toa sto doznaa deka sum homoseksualec. Повеќе информации » « помалку

Скопје, Општина Центар, Град Скопје, Скопски Регион, 1000, Македонија

семејно насилство 5 Неверифицирани

20:33 Sep 02, 2015

Од кога дозна за мојата поинаква сексуална ориентација татко ми физички ме нападна удирајќи ме со предмет, пепељара по главата и ми нанесе повреди. Повеќе информации » « помалку

Прилеп, Општина Прилеп, Пелагониски Регион, Македонија

1-5 of 11 Статистика

Филтрирај ги пријавите по

Откажи Категорија

Откажи Локација

Откажи Тип

Откажи Слики, видеа, вести

Филтрирај ги пријавите кои содржат…

Откажи Верификација

Откажи Повеќе опции

Тип на место

Дали пријави во полиција?

Колку сте задоволни од односот на полицијата?

Незадолжителни информации

Информации за сторителот

Приближна возраст

Висина и тежина

Боја на коса

Опис (дали има специфични обележја, дали припаѓа на некоја група/организација, каде работи, дали се познавате)

Вкупно пријави Просечно пријави дненвно % Верифицирано
11 0 27.27%