Showing Reports From Oct 24, 2012 to Jul 05, 2016 Промени го опсегот на датите

Или одберете сопствен опсег:

Од: To: Промени
1-5 of 6 Статистика

Вербално насилство и шамар 62 Неверифицирани

13:30 Jul 05, 2016

Првиот ден на Бајрам, во Студеничани, дечко ме нападна, ме пцуеше „педер“ се и сешто, он ми се приближи и ми удри шамар. Јас повикав... Повеќе информации » « помалку

Студеничани, Општина Студеничани, Скопски Регион, Македонија

Физички напад со клоцање 72 Неверифицирани

23:00 May 03, 2016

Се симнав од кола, чекав такси да дојде за 5 мин. Чекав во темница. Дојде напаѓачот, ми вика „педер“ и ме удира, затоа што бев облечен... Повеќе информации » « помалку

Јаја-пашина џамија, Булевар Цветан Димов, Гази Баба, Скопје, Општина Чаир, Град Скопје, Скопски Регион, 1000, Македонија

напад 10 Неверифицирани

21:09 Sep 19, 2014

Додека се шетав низ центарот на градот две лица почнаа да фрлаат камења по мене и по мојот пријател. Исплашени ние почнавме да бегаме и двајцата... Повеќе информации » « помалку

Центар, Скопје, Општина Центар, Град Скопје, Скопски Регион, 1000, Македонија

насилство 10 Неверифицирани

21:00 Aug 11, 2014

Додека шетав со својот пријател бев нападнат од страна на две лица кои ме погодија со камен во пределот на главата. Повеќе информации » « помалку

Центар, Скопје, Општина Центар, Град Скопје, Скопски Регион, 1000, Македонија

напад 14719 Верифицирано

13:12 Dec 13, 2013

Од кога во маалото во кое живеам се дозна за тоа дека сум хомосексуалец секојдневно сум жртва на навредливи довикувања од страна на комшиите.... Повеќе информации » « помалку

населба илинден скопје

1-5 of 6 Статистика

Филтрирај ги пријавите по

Откажи Категорија

Откажи Локација

Откажи Тип

Откажи Слики, видеа, вести

Филтрирај ги пријавите кои содржат…

Откажи Верификација

Откажи Повеќе опции

Тип на место

Дали пријави во полиција?

Колку сте задоволни од односот на полицијата?

Незадолжителни информации

Информации за сторителот

Приближна возраст

Висина и тежина

Боја на коса

Опис (дали има специфични обележја, дали припаѓа на некоја група/организација, каде работи, дали се познавате)

Вкупно пријави Просечно пријави дненвно % Верифицирано
11 0 27.27%