Верифицирано

Напад на ЛГБТИ центарот за поддршка

02:00 Oct 24 2012 Покриена Чаршија, Дуќанџик, Скопје, Општина Чаир, Град Скопје, Скопски Регион, 1000, Македонија

Напад на ЛГБТИ центарот за поддршка
Опис на инцидентот
Веднаш по настанот за отворањето на ЛГБТИ центарот за поддршка, центарот беше нападнат, со што беше оштетен излогот од страна на маскирани напаѓачи.
Повеќе податоци
Тип на место: Јавни простории
Дали пријави во полиција?: Да
Колку сте задоволни од односот на полицијата?: Незадоволни

Незадолжителни информации

Информации за сторителот
Features
Веродостојност: UP DOWN 0
Files
Uploaded files associated with this report
Оставете коментар
Име:
Електронска пошта:
Коментари:
Сигурносен код:
10 + 7 =

Повеќе пријави

semejno nasilstvo

12:36 Mar 11, 2016

Скопје, Општина Центар, Град Скопје, Скопски Регион, 1000, Македонија, 0.79 Kms

Физички напад со клоцање

23:00 May 03, 2016

Јаја-пашина џамија, Булевар Цветан Димов, Гази Баба, Скопје, Општина Чаир, Град Скопје, Скопски Регион, 1000, Македонија, 0.83 Kms

насилство

21:00 Aug 11, 2014

Центар, Скопје, Општина Центар, Град Скопје, Скопски Регион, 1000, Македонија, 1.02 Kms

напад

21:09 Sep 19, 2014

Центар, Скопје, Општина Центар, Град Скопје, Скопски Регион, 1000, Македонија, 11.93 Kms

навредување

20:19 Oct 24, 2014

рамстор, 11.93 Kms