Неверифицирани

semejno nasilstvo

12:36 Mar 11 2016 Скопје, Општина Центар, Град Скопје, Скопски Регион, 1000, Македонија

Опис на инцидентот
Moite roditeli mi se zakanuvaat i psihicki me maltrtiraat i mi se zakanuvaat so fizicka presmetka poradi toa sto doznaa deka sum homoseksualec.
Повеќе податоци
Дали пријави во полиција?: Не

Незадолжителни информации

Информации за сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0
Files
Uploaded files associated with this report
Оставете коментар
Име:
Електронска пошта:
Коментари:
Сигурносен код:
12 + 10 =

Повеќе пријави

насилство

21:00 Aug 11, 2014

Центар, Скопје, Општина Центар, Град Скопје, Скопски Регион, 1000, Македонија, 0.23 Kms

Напад на ЛГБТИ центарот за поддршка

02:00 Oct 24, 2012

Покриена Чаршија, Дуќанџик, Скопје, Општина Чаир, Град Скопје, Скопски Регион, 1000, Македонија, 0.79 Kms

Физички напад со клоцање

23:00 May 03, 2016

Јаја-пашина џамија, Булевар Цветан Димов, Гази Баба, Скопје, Општина Чаир, Град Скопје, Скопски Регион, 1000, Македонија, 1.62 Kms

Вербално насилство и шамар

13:30 Jul 05, 2016

Студеничани, Општина Студеничани, Скопски Регион, Македонија, 11.91 Kms

напад

21:09 Sep 19, 2014

Центар, Скопје, Општина Центар, Град Скопје, Скопски Регион, 1000, Македонија, 12.18 Kms