Неверифицирани

насилство

21:00 Aug 11 2014 Центар, Скопје, Општина Центар, Град Скопје, Скопски Регион, 1000, Македонија

Опис на инцидентот
Додека шетав со својот пријател бев нападнат од страна на две лица кои ме погодија со камен во пределот на главата.
Повеќе податоци
Тип на место: Јавни простории
Дали пријави во полиција?: Да
Колку сте задоволни од односот на полицијата?: Многу незадоволни

Незадолжителни информации

Информации за сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0
Files
Uploaded files associated with this report
Оставете коментар
Име:
Електронска пошта:
Коментари:
Сигурносен код:
15 + 6 =

Повеќе пријави

semejno nasilstvo

12:36 Mar 11, 2016

Скопје, Општина Центар, Град Скопје, Скопски Регион, 1000, Македонија, 0.23 Kms

Напад на ЛГБТИ центарот за поддршка

02:00 Oct 24, 2012

Покриена Чаршија, Дуќанџик, Скопје, Општина Чаир, Град Скопје, Скопски Регион, 1000, Македонија, 1.02 Kms

Физички напад со клоцање

23:00 May 03, 2016

Јаја-пашина џамија, Булевар Цветан Димов, Гази Баба, Скопје, Општина Чаир, Град Скопје, Скопски Регион, 1000, Македонија, 1.85 Kms

Вербално насилство и шамар

13:30 Jul 05, 2016

Студеничани, Општина Студеничани, Скопски Регион, Македонија, 11.86 Kms

напад

21:09 Sep 19, 2014

Центар, Скопје, Општина Центар, Град Скопје, Скопски Регион, 1000, Македонија, 12.29 Kms