Неверифицирани

напад

21:09 Sep 19 2014 Центар, Скопје, Општина Центар, Град Скопје, Скопски Регион, 1000, Македонија

Опис на инцидентот
Додека се шетав низ центарот на градот две лица почнаа да фрлаат камења по мене и по мојот пријател. Исплашени ние почнавме да бегаме и двајцата напаѓачи почнаа да трчаат по нас. Упорно не бркаа додека н влеговме во едно кафуле каде ги замоливме вработените да се скриеме заклучени во тоалетот.
Повеќе податоци
Тип на место: Јавни простории
Дали пријави во полиција?: Да
Колку сте задоволни од односот на полицијата?: Многу незадоволни

Незадолжителни информации

Информации за сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0
Files
Uploaded files associated with this report
Оставете коментар
Име:
Електронска пошта:
Коментари:
Сигурносен код:
17 + 4 =

Повеќе пријави

навредување

20:19 Oct 24, 2014

рамстор, 0 Kms

семејно насилство

13:23 May 13, 2014

скопје, 0 Kms

Физички напад со клоцање

23:00 May 03, 2016

Јаја-пашина џамија, Булевар Цветан Димов, Гази Баба, Скопје, Општина Чаир, Град Скопје, Скопски Регион, 1000, Македонија, 11.63 Kms

Напад на ЛГБТИ центарот за поддршка

02:00 Oct 24, 2012

Покриена Чаршија, Дуќанџик, Скопје, Општина Чаир, Град Скопје, Скопски Регион, 1000, Македонија, 11.93 Kms

semejno nasilstvo

12:36 Mar 11, 2016

Скопје, Општина Центар, Град Скопје, Скопски Регион, 1000, Македонија, 12.18 Kms