Неверифицирани

навредување

20:19 Oct 24 2014 рамстор

Опис на инцидентот
Додека бевме да пазариме со еден мој пријател во маркетот Рамсто, еден од вработенит и еден од обезбедувањето не исмејаваа и не нарекуваа педери.
Повеќе податоци
Тип на место: Друго
Дали пријави во полиција?: Не

Незадолжителни информации

Информации за сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0
Files
Uploaded files associated with this report
Оставете коментар
Име:
Електронска пошта:
Коментари:
Сигурносен код:
19 + 5 =

Повеќе пријави

напад

21:09 Sep 19, 2014

Центар, Скопје, Општина Центар, Град Скопје, Скопски Регион, 1000, Македонија, 0 Kms

семејно насилство

13:23 May 13, 2014

скопје, 0 Kms

Физички напад со клоцање

23:00 May 03, 2016

Јаја-пашина џамија, Булевар Цветан Димов, Гази Баба, Скопје, Општина Чаир, Град Скопје, Скопски Регион, 1000, Македонија, 11.63 Kms

Напад на ЛГБТИ центарот за поддршка

02:00 Oct 24, 2012

Покриена Чаршија, Дуќанџик, Скопје, Општина Чаир, Град Скопје, Скопски Регион, 1000, Македонија, 11.93 Kms

semejno nasilstvo

12:36 Mar 11, 2016

Скопје, Општина Центар, Град Скопје, Скопски Регион, 1000, Македонија, 12.18 Kms