Неверифицирани

семејно насилство

13:23 May 13 2014 скопје

Опис на инцидентот
Веќе неколку години сум жртва на семејно насилство. Се почна кога моит родители донзаа за мојата сексуална ориентација. Татко ми физички ме напаѓа а мајка ми и постарата сестра упорано ме навредуваат и ми вршат притисок. Често ме обвинуваат за многу работи, дека сум јадел премногу, дека сум им трошок и дека сакаат да си одам од дома.
Повеќе податоци
Тип на место: Дома
Дали пријави во полиција?: Не

Незадолжителни информации

Информации за сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0
Files
Uploaded files associated with this report
Оставете коментар
Име:
Електронска пошта:
Коментари:
Сигурносен код:
11 + 1 =

Повеќе пријави

напад

21:09 Sep 19, 2014

Центар, Скопје, Општина Центар, Град Скопје, Скопски Регион, 1000, Македонија, 0 Kms

навредување

20:19 Oct 24, 2014

рамстор, 0 Kms

Физички напад со клоцање

23:00 May 03, 2016

Јаја-пашина џамија, Булевар Цветан Димов, Гази Баба, Скопје, Општина Чаир, Град Скопје, Скопски Регион, 1000, Македонија, 11.63 Kms

Напад на ЛГБТИ центарот за поддршка

02:00 Oct 24, 2012

Покриена Чаршија, Дуќанџик, Скопје, Општина Чаир, Град Скопје, Скопски Регион, 1000, Македонија, 11.93 Kms

semejno nasilstvo

12:36 Mar 11, 2016

Скопје, Општина Центар, Град Скопје, Скопски Регион, 1000, Македонија, 12.18 Kms