Неверифицирани

семејно насилство

20:33 Sep 2 2015 Прилеп, Општина Прилеп, Пелагониски Регион, Македонија

Опис на инцидентот
Од кога дозна за мојата поинаква сексуална ориентација татко ми физички ме нападна удирајќи ме со предмет, пепељара по главата и ми нанесе повреди.
Повеќе податоци
Тип на место: Дома
Дали пријави во полиција?: Не

Незадолжителни информации

Информации за сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0
Files
Uploaded files associated with this report
Оставете коментар
Име:
Електронска пошта:
Коментари:
Сигурносен код:
14 + 3 =

Повеќе пријави

Вербално малтретирање

21:40 Apr 04, 2016

Улица, пет минути од мојот дом, 0.5 Kms

Вербално насилство и шамар

13:30 Jul 05, 2016

Студеничани, Општина Студеничани, Скопски Регион, Македонија, 64.06 Kms

насилство

21:00 Aug 11, 2014

Центар, Скопје, Општина Центар, Град Скопје, Скопски Регион, 1000, Македонија, 72.8 Kms

semejno nasilstvo

12:36 Mar 11, 2016

Скопје, Општина Центар, Град Скопје, Скопски Регион, 1000, Македонија, 72.98 Kms

Напад на ЛГБТИ центарот за поддршка

02:00 Oct 24, 2012

Покриена Чаршија, Дуќанџик, Скопје, Општина Чаир, Град Скопје, Скопски Регион, 1000, Македонија, 73.54 Kms