Неверифицирани

Физички напад со клоцање

23:00 May 3 2016 Јаја-пашина џамија, Булевар Цветан Димов, Гази Баба, Скопје, Општина Чаир, Град Скопје, Скопски Регион, 1000, Македонија

Опис на инцидентот
Се симнав од кола, чекав такси да дојде за 5 мин. Чекав во темница. Дојде напаѓачот, ми вика „педер“ и ме удира, затоа што бев облечен како жена. Пријавив одма во полиција, но полицијата ми рече да почекам да дојде кола, од страв не сакав да чекам, бидејќи напаѓачот се уште беше таму и од далеку ми сигнализираше дека ќе ме убие. Потоа влегов во такси, повикав пак полиција, кажав дека нема да седам да чекам затоа што дечкото се уште беше таму за да ме нападне, полицаецот ми рече по телефон да одам до најблиската станица, отидов до Беко, и полицајката ми се смееше кога ја зема личната карта, и ме препрати во полициската станица Чаир. Јас од страв немав храброст да одам пак во Чаир, и си отидов дома.
Повеќе податоци
Дали пријави во полиција?: Да
Колку сте задоволни од односот на полицијата?: Многу незадоволни

Незадолжителни информации

Информации за сторителот

Приближна возраст: 26
Висина и тежина: 75 кила, мал раст, брада
Боја на коса: меѓу црна и кафеава
Опис (дали има специфични обележја, дали припаѓа на некоја група/организација, каде работи, дали се познавате): Не

Веродостојност: UP DOWN 1
Files
Uploaded files associated with this report
Оставете коментар
Име:
Електронска пошта:
Коментари:
Сигурносен код:
14 + 5 =

Повеќе пријави

Напад на ЛГБТИ центарот за поддршка

02:00 Oct 24, 2012

Покриена Чаршија, Дуќанџик, Скопје, Општина Чаир, Град Скопје, Скопски Регион, 1000, Македонија, 0.83 Kms

semejno nasilstvo

12:36 Mar 11, 2016

Скопје, Општина Центар, Град Скопје, Скопски Регион, 1000, Македонија, 1.62 Kms

насилство

21:00 Aug 11, 2014

Центар, Скопје, Општина Центар, Град Скопје, Скопски Регион, 1000, Македонија, 1.85 Kms

напад

21:09 Sep 19, 2014

Центар, Скопје, Општина Центар, Град Скопје, Скопски Регион, 1000, Македонија, 11.63 Kms

навредување

20:19 Oct 24, 2014

рамстор, 11.63 Kms