Неверифицирани

Вербално насилство и шамар

13:30 Jul 5 2016 Студеничани, Општина Студеничани, Скопски Регион, Македонија

Опис на инцидентот
Првиот ден на Бајрам, во Студеничани, дечко ме нападна, ме пцуеше „педер“ се и сешто, он ми се приближи и ми удри шамар. Јас повикав полиција, полицијата дојде, но не се случи ништо.
Повеќе податоци
Тип на место: Јавни простории
Дали пријави во полиција?: Да
Колку сте задоволни од односот на полицијата?: Многу незадоволни

Незадолжителни информации

Информации за сторителот

Приближна возраст: 24
Висина и тежина: 1,80
Боја на коса: светло кафеава

Веродостојност: UP DOWN 0
Files
Uploaded files associated with this report
Оставете коментар
Име:
Електронска пошта:
Коментари:
Сигурносен код:
13 + 7 =

Повеќе пријави

насилство

21:00 Aug 11, 2014

Центар, Скопје, Општина Центар, Град Скопје, Скопски Регион, 1000, Македонија, 11.86 Kms

semejno nasilstvo

12:36 Mar 11, 2016

Скопје, Општина Центар, Град Скопје, Скопски Регион, 1000, Македонија, 11.91 Kms

Напад на ЛГБТИ центарот за поддршка

02:00 Oct 24, 2012

Покриена Чаршија, Дуќанџик, Скопје, Општина Чаир, Град Скопје, Скопски Регион, 1000, Македонија, 12.02 Kms

Физички напад со клоцање

23:00 May 03, 2016

Јаја-пашина џамија, Булевар Цветан Димов, Гази Баба, Скопје, Општина Чаир, Град Скопје, Скопски Регион, 1000, Македонија, 12.27 Kms

напад

21:09 Sep 19, 2014

Центар, Скопје, Општина Центар, Град Скопје, Скопски Регион, 1000, Македонија, 23.89 Kms